Търсене в този блог

събота, 16 ноември 2013 г.

Издаването - месец ноември.

Имаме дата! Очаквайте книгата на Зимния панаир на книгата, 12-15 декември в НДК. Обещавам всекидневно присъствие на щанда на MBG Books. Ако искате да поговорите за фентъзито, за книгоиздаването в България и за ползите от добре заточен меч, знаете къде да ме намерите.

Разпространение по книготърговската мрежа? Хм, не съм сигурен. Бих казал най-късно януари, но предишен опит показва, че книжарниците не винаги пускат книгите на момента. А и от издателството могат да ги позадържат до сключване на изгоден договор. Това е тяхно решение.

Очаквайте новини за разпространението на книгата и за евентуални представяния тук-там в най-скоро време. (да се чете: в рамките на месец)

Има един странен текст на английски под този пост. Съветвам ви да му хвърлите едно око, ако сте заинтересовани от книгата. Може и за нищо да не става - не съм доволен от (субективно усетената) липса на умение в писането на кратки разкази - не гарантирам. Но разкрива малко предварителна информация за света, която иначе ще получите чак след месец. Не бойте се, спойлери абсолютно никакви.

А, да, книгата на английски ще е със авторски права за името Songs of the Void: The Sacrifice. Това не значи, че ще излезе на английски (ама а дано), а само че е регистрирана под това име чуждестранно.

1 коментар:

  1. Доста ще трябва да почакам значи. :( Дано по-бързичко стигне и до другите градове (да се чете: Варна).

    ОтговорИзтриване