Търсене в този блог

петък, 15 февруари 2013 г.

Откъслеци



"Бе изследвал всяко кътче от абатството и от цялата Закътана долина, както я наричаха. Всички руини, стари мини и забравени монументи в района му бяха добре известни. С изключение на онези, в чиято сянка бе живял в продължение на години, на онези, които най-много бе искал да посети. Някак никога не бе намирал време. Винаги имаше по-примамливи цели, винаги имаше по-важни задачи.
Винаги имаше друго време."

четвъртък, 14 февруари 2013 г.

Благословия

Хм... откъде пък ми падна това пък заглавие... както и да е.

Накратко казано, издателите проговориха и спокойно ще мога да споделям информация около книгата тук. От утре очаквайте нова редовна рубрика, която ще върви поне докато не се видя по рафтовете в милата ни родина - цитати от книгата. Освен това имам нова страница вдясно, подходящо кръстена Песни за Отвъд: Жертвата, откъдето можете да прочетете как вървят нещата, къде прекаляват с хвалбите и къде са ме оплюли най-много. (когато оплюването започне, разбира се!)

Освен това тържествено се заклевам да бъда по-редовен с авторските съвети и да се опитвам да изкарвам и тях ежеседмично. Освен когато съм болен. Или ме мързи. Или имам изпити. Или уморителни тренировки. Или съм на концерт... Абе, я да забравим за това твърдение, става ли?

Като сме се захванали на религиозна тема още от заглавието - честито на всички Валентиновци и Вальовци. И честит ден на св. св. Кирил и Методий за римокатолическия свят.