Търсене в този блог

петък, 2 август 2013 г.

Откъслеци

"
...
Тръсна глава и отвори очи. Всичко беше размазано и неясно, а пред него май се беше настанило някакво чудовище. Очертанията взимаха много бавно форми, но постепенно поне спряха да се въртят и Рори разпозна муцуната, която го зяпаше.
 – Доктор Варос. – Усмихна се накриво. – На света няма по-красива гледка от лицето ви.
Лекарят се засмя с пълни гърди и независимо от малкия му размер, смехът му беше здрав и пълноценен, като смеха на нормален мъж.
"

3 коментара:

  1. Някакви новини относно датата?... :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ще цитирам последната ми комуникация с издателството, от шести:

    " И все нещо има да се свърши, надявам се скоро да се странират книгите и окт да се пуснат за печат "

    Това е първата, относително мъглява информация за дата, която получавам.

    Лошото е, че ако това е вярно, книгите може да излязат през октомври/ноември, докато съм извън страната. Щеше да е добре да е по-рано, когато съм тук, но пазарът и печатниците не са под наш контрол.

    Хубавото е, че е почти гарантирано да ги има на зимния панаир на книгата и да направим добро представяне заедно с MBG. А и, разбира се, зимният панаир е голяма работа за продажбите.

    Междувременно ще пусна и втора глава по някое време, а скоро може да има и фейсбук страница на книгата. Реклама му е майката :)

    ОтговорИзтриване
  3. Пускай, пускай. :) Надявам се, че издателството (чрез сайт или книжарница) извършва онлайн продажби, щото панаирът ми е малко далечко. Но ако бяха станали работите за лятото, сега тамън е варненската алея на книгата - щеше да се получи идеално :D

    ОтговорИзтриване