Търсене в този блог

неделя, 20 януари 2013 г.

Самореклама

Такаа, тъй като не страдам от излишна скромност, не намирам нищо лошо да оставя тук следния линк:

Наградените – Конкурс за фентъзи роман 2012

Май ще трябва да се повиша в самоописанието си от драскач на автор. То и на студент ще трябва да се повиша де.

Като съм се хванал да пиша - обещавам скоро да излезе новият ми пост в колонка "авторски съвети" за религия във фентъзито. Достатъчно дълго вече го бавя.

2 коментара:

  1. Честито за това наистина голямо постижение!:) От доста време надничам да видя обявили ли са победителите, та да знам какви заглавие да впиша в want-to-read bg списъка си. Надявам се книжките да видят бял свят скоро (видях, че пише - до края на 2013, аз стискам палци за по-скоро). А дотогава, покрай саморекламата, дали ще има някаква анотация какво да очакваме ? :)
    Засега поне знам, че се задава нова статия, което също е хубаво - точно заради тях започнах да следвам блога, в пълно неведение, че се списва от писател.
    Отново честито и лека седмица :)

    ОтговорИзтриване
  2. Една статия, носи се! Още топла.

    Ами, какво да очаквате - "Песни за Отвъд" с подзаглавие "Жертвата". За анотация ще видим. Междувременно, ако се поровиш, можеш да намериш пролога на романа тук, някъде от ранната 2012-та. В почти едноименна статия. Няма да издам къде е... не че нещо, а ме мързи да ровя статия по статия. :)
    От кого да се списва блога, я? Щом съм посмял съвети да давам, значи знам поне донякъде какви ги върша... Май. Поне едно нещо изглежда съм направил като хората. И по-скоро бих се писал драскач и автор, отколкото писател. Нито си изкарвам хляба с това, нито имам претенции за високо майсторства.
    Мерси и лека седмица и на тебе!

    ОтговорИзтриване