Търсене в този блог

четвъртък, 22 септември 2011 г.

Наместо увод...

Социалната норма е, че човек трябва да се представи, себе си и целта си, преди да почне да комуникира, било във форум, било в блог, било на живо.
  Така че, да уважим социалната форма и да уточним за какво е този блог. За справка - надписа отгоре. Основни цели - хммм... Информиране? Предаване на познания? Да, това. И, разбира се, тук ще представя части от собствената си работа. Както може би сте разбрали от профила ми, съм нещо като фнетъзи автор. Ала само и единствено "нещо като", разбира се. Не съм издаван, вероятно няма и да бъда - поне в България. Е, нищо не пречи човек да се надява, но пазарът е такъв, че не се търсят млади автори в милата ни Родина, особено пък в този жанр.
Нека да не се ограничаваме!
  Или с други думи, защо това да бъде специализиран блог? Все пак, човек трябва да може да говори по повече от една тема, нали? Затова, с времето, нищо чудно насам да намерят пътя си и други текстове. Един от първите такива ще е поредица постове, целящи да дадат съвети на прохождащите фентъзи автори. В позиция ли съм да съветвам? Възраст - неподходяща. Опит... Хмм, спорен. Желание да помогне и знание от какво имат нужда младите и не чак толкова автори - о, да. (Дефиниция на "млад" автор - човек с под 1000 страници зад гърба си. Може да е на 6 или на 60. Възрастта няма значение)
  Има ли за какво друго да пиша - има. Засега планирам ли да пиша за друго? Не. Ще видим каква нишка ще оплете Колелото.
Лична информация.
  Възраст 17, почти 18, учащ, ~180 cm, светлокестеняв, с кафяви очи, леко пълен. Пловдивчанин по произход, софианец по местоживеене. Толкоз.
Външни линкове (или къде другаде можем да намерим тоз' идиот):
Българският роулплей форум за Песен за огън и лед - Карт, сиреч админа.
Българският РПГ форум по Колелото на Времето - Traul, сиреч обикновен потребител.
Цитаделата - същият като тук.
Тук, там и навсякъде.
Наместо епилог...
  Е, това беше краткото встъпление. Имах чувството, че такова е нужно. Професионален тик. Не започваш една история без някаква форма на експозиция, нали? Ще се радвам, ако посетите отново блога. Ако ли не - пак добре. Читатели, па макар и за малко. Всеки автор обича читателите си.
Из soundtrack-a на Medieval 2 Total war - "Kyrie Eleison", Джеф ван Дайк.

1 коментар: